Avaleht

Haendel Gabriel Solis

Avaleht

Haendel Gabriel Solis

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Feetless Shoes" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2021 "Kapten Volkonogovi põgenemine" Mängufilm Helimonteerija
2021 "Mälu püsivus" Tudengifilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2020 "Kuiv maa" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2020 "Mees metsast" Tudengifilm Heli järeltöötlus
2020 "Üht kaotust igavesti kandsin" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2019 "Amber" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2019 "Hea tüdruk" Tudengifilm Helioperaator
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Poomioperaator
2019 "Pugeja" Tudengifilm Poomioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm