Avaleht

Israel Bañuelos

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Mälu püsivus" Tudengifilm Helioperaator
2020 "Deliveries" Tudengifilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2020 "My idea of myself" Tudengifilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2020 "Vaata, mis sa tegid" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2019 "Murrang" Tudengifilm Helirežissöör
2019 "Siidkindad" Tudengifilm Helirežissöör
Helimonteerija
2019 "Yasmeena" Tudengifilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2019 "Zoro" Tudengifilm Helirežissöör
2018 "19 Korrust" Tudengifilm Helirežissöör
Helioperaator
2018 "Ma lubasin ta välja" Tudengifilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm