Avaleht

Jaan Rääts

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Monumentum kikilipsuga" Dokumentaalfilm Helilooja
1985 "Tallinna tipp" Dokumentaalfilm Helilooja
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm Helilooja
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilm Helilooja
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm Helilooja
1972 "Väike reekviem suupillile " Mängufilm Helilooja
1970 "Tuulevaikus " Mängufilm Helilooja
1970 "Tuulevaikus reklaamrull" Reklaamfilm Helilooja
1969 "Gladiaator " Mängufilm Helilooja
1967 "Viini postmark " Mängufilm Helilooja
1966 "Tütarlaps mustas " Mängufilm Helilooja
1965 "Supernoova " Mängufilm Helilooja
1964 "Kivine hällilaul" Dokumentaalfilm Helilooja
1964 "Null kolm " Mängufilm Helilooja
1964 "Pilk Tallinna" Dokumentaalfilm Helilooja
1964 "Suusamatk" Dokumentaalfilm Helilooja
1963 "Eile, täna, homme" Dokumentaalfilm Helilooja
1963 "Roosa kübar" Tudengifilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm