Avaleht

Kaie-Ene Rääk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Marju Lepajõe. Päevade sõnad" Dokumentaalfilm Produtsent
2019 "Sandra saab tööd (tootmises)" Mängufilm Monteerija
2018 "Kütt " Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Viimane vürst" Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Produtsent
Monteerija
2017 "Sõda" Dokumentaalfilm Produtsent
Monteerija
2016 "Armastuse maa" Dokumentaalfilm Produtsent
Monteerija
2015 "Teekond Ussinuumajani" Dokumentaalfilm Produtsent
Monteerija
2012 "Varesesaare venelased" Dokumentaalfilm Produtsent
Monteerija
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Produtsent
Monteerija
2011 "Puhkus Siberis" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm Produtsent
Monteerija
2007 "Jonathan Austraaliast" Dokumentaalfilm Produtsent
Monteerija
2007 "Nuga " Mängufilm Monteerija
2007 "Väsinud end vihkamast" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Sõprus - Druzhba" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Tiim" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Tormise regi" Dokumentaalfilm Produtsent
Monteerija
2004 "Perekond" Dokumentaalfilm Monteerija
2003 "Kohtumine võõras linnas" Mängufilm Kaasprodutsent
Monteerija
2003 "Somnambuul" Mängufilm Produtsent
Monteerija
2002 "Arvo Pärt. 24 prelüüdi ühele fuugale" Dokumentaalfilm Tootmiskoordinaator
2000 "Kuju" Dokumentaalfilm Monteerija
1999 "Saar" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "Georgica " Mängufilm Monteerija
1996 "Hääled" Dokumentaalfilm Monteerija
1996 "Protokoll" Dokumentaalfilm Monteerija
1995 "Lend" Dokumentaalfilm Monteerija
1993 "In Paradisum " Dokumentaalfilm Monteerija
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm