Avaleht

Birgit Demidova

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Elo" Mängufilm Stsenaariumi konsultant
2014 "Risttuules" Mängufilm Platsi administraator
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Eriefektid
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Platsi administraator
2009 "Kalevipoeg" Tudengifilm Talurahvas
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Sodiaagitüdruk Kaalud
2008 "Isemoodi muinasjutt" Mängufilm Administraator Teenija
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilm Toimetaja
2008 "Mehele parim" Tudengifilm Rase naine
2008 "Seks ja surm: Veresidemed" Mängufilm Toitlustaja (kokk)

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm