Avaleht

Veljo Runnel

Helirežissöör Veljo Runnel on sündinud 28. augustil 1971 Paides. 1989-1993 õppis Tartu Ülikoolis bioloogia erialal. Hiljem õppis Tartu Ülikoolis ka psühholoogiat. Loodushäälte salvestamine on talle olnud nii hobiks kui ka tööks. Oli 2002 projekti “Linnueurovisioon” veebisaidi toimetaja ning võistlevate linnulaulusalvestiste koguja.  

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Operaator
Helioperaator
2019 "Sääskedest ja inimestest" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Helioperaator
2018 "Maran" Dokumentaalfilm Helioperaator
2018 "Peetrike Laanetagusel" Dokumentaalfilm Konsultant
2018 "Tuulte tahutud maa " Dokumentaalfilm Helioperaator
2015 "Emajõe veemaailm" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2014 "Maastiku mustrid" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2009 "Vanamees ja põder" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2005 "Karula rahvuspark" Dokumentaalfilm Helikujundaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm