Avaleht

Kirill Rudnev

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Tallinna Masinaehitustehas" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Teksti autor
1989 "Eesti siseveed" Muud liigitused
Populaarteaduslik film
Direktor
1988 "Nägemistrenažöör" Reklaamfilm
Muud liigitused
Direktor
1987 "Kas meid polegi olemas" Dokumentaalfilm Direktor
1987 "Linnade käepigistus" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1987 "NSV Liidu rahvaõpetaja Kalju Teras" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1986 "Dialoog" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Direktor
1986 "Otsin head inimest" Dokumentaalfilm Stsenarist
Direktor
Teksti autor
1986 "Südame kutsel" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Toimetaja
1985 "Agrotööstuskoondis" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm