Avaleht

Jevgeni Rosental

Jevgeni Rosental

Vaata ka Eugen Rozental

Töötas Tallinnfilmis 1.12.1946–8.12.1986

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1966 "Baikalist Balti mereni" Filmikroonika Režissöör
1965 "Kuradi jahil" Amatöörfilm Režissöör
1957 "Rahva vara kaitseks" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
1955 "Kui saabub õhtu " Muusikafilm Monteerija
1948 "Kevadkülvi edukaks läbiviimiseks" Filmikroonika Helioperaator
1948 "Kunst rahvale" Filmikroonika Helioperaator
1948 "Laste tervise eest" Filmikroonika Helioperaator
1948 "Tööstuse eesrindlaste nõupidamisel" Filmikroonika Helioperaator
1948 "Uusi kaadreid autotranspordile" Filmikroonika Helioperaator
1947 "1. mai - kõigi maade töötajate võitlusjõudude ülevaatuse päev!" Filmikroonika Helioperaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm