Avaleht

Sander Gering

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Suur skandaal" Tudengifilm Valgusmeister
Operaatori I assistent
2019 "Lõpp" Tudengifilm Valgusmeister
2018 "Jutusta mulle tantsu" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2018 "Maakler" Tudengifilm Režissöör
2018 "Roosi" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2018 "Võõrastetuba" Tudengifilm Valgusmeister
2017 "Igatsused" Tudengifilm Poomioperaator
2017 "Kingitus" Tudengifilm Produtsent
2017 "U48 2017: Ema surm" Tudengifilm Võttekohtade koordinaator
2017 "Ülalpeetav" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm