Avaleht

Janeli Pelska

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sinine" Mängufilm Näitlejate valija
2019 "Ian" Tudengifilm Toimetaja
2019 "Janu" Tudengifilm Režissöör
2019 "Omakohus" Tudengifilm Režissööri I assistent
2019 "Pärandus" Tudengifilm Režissöör
2019 "The Art of Stopping Time" Tudengifilm Režissöör
2018 "Tagasilükatud" Tudengifilm Režissöör
2017 "Intervjuu Peeter Simmiga" Tudengifilm Produtsent
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm