Avaleht

Johannes Magnus Aule

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Pärandus" Tudengifilm Produtsent
2019 "Pugeja" Tudengifilm Produtsent
2019 "Ta teab, mis ma tegin mullu suvel" Tudengifilm Kaasprodutsent
2018 "Tomorrow Island" Tudengifilm Tootmiskoordinaator
2017 "1/2 last" Tudengifilm Tegevprodutsent
2017 "Igatsused" Tudengifilm Produtsent
2017 "Mõned Mõtted Anne Kirsipuult" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2016 "Mäel" Tudengifilm Produtsendi assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm