Avaleht

Teresa Väli

Teresa Väli

Balti Filmi- ja Meediakooli filmitudeng, pälvis 2020. aastal Anri Rulkovi preemia lühifilmi „Karm liin“ eest, mille puhul žürii tõstis esile laste mängu ja tõsielu oskuslikku põimingut filmi kompositsioonis.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "-44%" Tudengifilm Stsenaariumi toimetaja
2020 "Mu kallid laibad" Tudengifilm Režissööri I assistent
2019 "Karm liin" Tudengifilm Režissöör
2019 "Külaline" Tudengifilm Režissöör
2018 "Sõlm" Tudengifilm Režissöör
2017 "Andri Luup - võtteplatsile sattunud" Tudengifilm Režissöör
2017 "Kodutee" Tudengifilm Klapp

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm