Avaleht

Matiias Viiking Ojaveski

Matiias Viiking Ojaveski

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Piknik" Tudengifilm Toimetaja
2020 "Terroriseerivad tiivulised" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
2019 "Janu" Tudengifilm Toimetaja
2019 "Omakohus" Tudengifilm Stsenarist
Kunstniku assistent
2019 "Pappnägu" Tudengifilm Stsenarist
2019 "Värvid must-valgel" Tudengifilm Stsenaariumi toimetaja
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Abitööline
2018 "Tagasilükatud" Tudengifilm Stsenarist
2017 "Intervjuu Andres Maimikuga" Tudengifilm Produtsent
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm