Avaleht

Freda Purik

Avaleht

Freda Purik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kallid reisijad" Mängufilm
Muusikafilm
Muud liigitused
Kunstnik
2022 "Triivides kaugusse" Mängufilm Kunstniku assistent
2021 "Epitaaf" Mängufilm
Muud liigitused
Kunstnik
2020 "Saadetised" Tudengifilm Kunstnik
2019 "Karm liin" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2019 "Taas on päev" Tudengifilm Kunstniku assistent
2018 "Homme" Tudengifilm Kostüümikunstnik
Kunstniku assistent
2018 "Meestest" Tudengifilm Kunstnik
2018 "The Organ" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2017 "Säde" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm