Avaleht

Esko Rips

Esko Rips

Produtsent Esko Rips on sündinud 12. juunil 1981 Kadrinas. Lõpetas 1999 Paide Gümnaasiumi ja õppis seejärel 1999-2007 Tartu Ülikooli sotsiaalteaduste teaduskonnas, mille lõpetas bakalaureusekraadiga sotsiaaltöö erialal. 2008 alustas Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis magistriõpinguid filmi ja meedia erialal. Alates 2001 töötab vabakutselise produtsendi, režissööri ja operaatorina. Oli üks filmitootmisettevõtete NAFTA ja NAFTA FILMS asutajatest.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Beqaa VR" Mängufilm Produtsent
2018 "Hea karjane" Mängufilm Produtsent
2016 "Kala-kala" Mängufilm Produtsent
2015 "Elo" Mängufilm Produtsent
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Produtsent
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Produtsent
2013 "Olga" Mängufilm
Tudengifilm
Produtsent
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Kaasprodutsent
2011 "IT-planeet" Teleseriaal Produtsent
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm