Avaleht

Edina Csüllög

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Tulevalvajad" Dokumentaalfilm Produtsent
2019 "Looduse laul" Tudengifilm Tootmisjuht
2017 "Lembri Uudu " Dokumentaalfilm Produtsent
2016 "Õuemängud " Dokumentaalfilm Toimetaja
2015 "Emajõgi" Tudengifilm Produtsent
2015 "Karikakrapäev" Dokumentaalfilm Produtsendi assistent
Helioperaator
2015 "Liblikmees" Mängufilm Režissöör
2013 "Raisus südamed" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Lumi matab jäljed" Tudengifilm
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Produtsendi assistent
2009 "Blow " Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Isa Arpad" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2009 "Kollane Partmees" Tudengifilm Produtsent
2009 "Leige piim" Tudengifilm Režissöör
2009 "Pimendus" Tudengifilm Režissööri I assistent
"Armastuse asjatundjad" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm