Avaleht

German Golub

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "-44%" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Režissööri assistent
2020 "Mu kallid laibad" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2019 "Eugen" Tudengifilm Toomas
2019 "Omakohus" Tudengifilm Režissöör
2019 "Pappnägu" Tudengifilm Režissööri I assistent
2019 "Sealed" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2019 "Ta teab, mis ma tegin mullu suvel" Tudengifilm Operaator
2019 "Värvid must-valgel" Tudengifilm Režissöör
2019 "Zoro" Tudengifilm Režissööri I assistent
2018 "Marta" Tudengifilm Režissöör
2018 "Nokturn" Tudengifilm Režissööri I assistent Seersant
2018 "Õnne soovime mul" Tudengifilm Graafiline disainer
2017 "Igatsused" Tudengifilm Valgustaja
Kärumees
2017 "Intervjuu Veiko Õunpuuga" Tudengifilm Operaator
2017 "Olevik" Tudengifilm Produtsendi assistent
2017 "Peeter Urbla" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2017 "Pobeda" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm