Avaleht

Kristin Västra

Kristin Västra

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Kingitus orbiidilt" Mängufilm Järjepidaja
2019 "Keha" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
2019 "Pugeja" Tudengifilm Režissööri I assistent
2019 "Ta teab, mis ma tegin mullu suvel" Tudengifilm Režissööri I assistent
2019 "Väljapääs" Tudengifilm Stsenarist
2019 "Valvuri evolutsioon" Tudengifilm Fotograaf
Järjepidaja
2018 "Marta" Tudengifilm Stsenarist
Kunstniku assistent
2018 "Muusa" Tudengifilm Stsenaariumi toimetaja
2018 "Õnne soovime mul" Tudengifilm Režissööri assistent
2017 "1/2 last" Tudengifilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm