Avaleht

Maret Reismann

Maret Reismann

vaata ka Maret Riismantel ja Maret Palm

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Armastusest" Animafilm Tootmisjuht
2019 "Nõutud mees" Animafilm Tootmisassistent
2019 "Teofrastus" Animafilm Tootmisjuht
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Tootmisjuht
2018 "Maria ja seitse pöialpoissi " Animafilm Tootmisjuht
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Tootmisjuht
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Tootmisjuht
2016 "Tühi ruum" Animafilm Tootmisjuht
2015 "Isand" Animafilm Tootmisjuht
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Tootmisjuht

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm