Avaleht

René Reinumägi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Epitaaf" Mängufilm
Muud liigitused
Mees
2021 "Sandra saab tööd" Mängufilm Martin
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Rene Rein
2011 "Lootus 3D" Mängufilm
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Lavastaja Tiit
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Helimees
1999 "Inimkaamera" Mängufilm Stsenarist
Operaator
Rainer
1998 "Libarebased ja kooljad" Tudengifilm Noormees
1997 "Külla tuli" Tudengifilm Leopold
1995 "McCulloc" Tudengifilm Hugo

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm