Avaleht

René Reinumägi

René Reinumägi

Režissöör ja näitleja René Reinumägi on sündinud 21. juulil 1974 Tallinnas. Lõpetas 1992 Tallinna 16. Keskkooli ja õppis seejärel 1992-1996 Eesti Muusikaakadeemias näitekunsti erialal. On teinud rolle nii teatris kui filmis. On tegutsenud ka reklaami alal.

 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Rene Rein
2011 "Lootus 3D" Mängufilm
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Lavastaja Tiit
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Helimees
1999 "Inimkaamera" Mängufilm Stsenarist
Operaator
Rainer
1998 "Libarebased ja kooljad" Tudengifilm Noormees
1997 "Külla tuli" Tudengifilm Leopold
1995 "McCulloc" Tudengifilm Hugo

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm