Avaleht

Hendrik Reindla

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2004 "Igavene reliikvia" Dokumentaalfilm Monteerija
2002 "Ilo Pariisist" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2002 "Mets - meie südames" Dokumentaalfilm Monteerija
2002 "Näitkatseid põhikooli füüsikast" Populaarteaduslik film Monteerija
2002 "Pesupäev ehk väike linnuaabits" Dokumentaalfilm Monteerija
2002 "Terra silvestris" Populaarteaduslik film Monteerija
2001 "Valga-Tallinn-Valga " Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Amazonia III: Naissaar - Vana merekindlus" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Armas tuss 50 aastat hiljem" Mängufilm Monteerija
2000 "Lumelamba maa" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Miski on mäda ehk Kogu vale Hamletist" Mängufilm Monteerija
2000 "Soomaa viis aastaaega" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Unustatud maailm, Alam-Pedja" Dokumentaalfilm Monteerija
1999 "Terasratsanik" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "Euroopale lähemale" Muud liigitused Monteerija
1998 "Põhjamaa metsade lapsed" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Monteerija
1998 "Veidike metsa poole" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "Vennaskond. Millennium" Muusikafilm Monteerija
1997 "Läänemaa teedel" Muud liigitused Monteerija
1997 "Mu elu on avatud raamat" Dokumentaalfilm Monteerija
1996 "Keisrilõige" Dokumentaalfilm Monteerija
1995 "Saared" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm