Avaleht

Erich Rein

Erich Rein

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm sandarm raudteejaamas
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm II režissöör
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Režissöör (II)
1981 "Teaduse ohver " Telemängufilm Leierkastimängija
1977 "L. van Beethoveni kammermuusika" Muusikafilm Režissöör
1976 "Aegade tuultes. Ahelais noorus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1976 "Aegade tuultes. Rauge sügis" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1976 "Aegade tuultes. Sajandi algus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1976 "Aegade tuultes. Tormid ja hallad" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1974 "Colas Breugnon" Muusikafilm
Telemängufilm
II režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm