Avaleht

Madis Reimund

Madis Reimund

Operaator Madis Reimund on sündinud 23. veebruaril 1989 Kaius Raplamaal. Haridusteed alustas Kaiu Põhikoolis, lõpetanud Rapla Vesiroosi Gümnaasiumi ja Rapla Muusikakooli löökpillide erialal. Magistrikraad Balti Filmi- ja Meediakoolist, mille lõpetas 2016. aastal operaatori erialal. Töötab põhiliselt dokumentaalžanris. 2018. aastal pälvis parima teleoperaatori EFTA.

 

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Islam Eesti südames" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2019 "Ajakapslid" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Konstantin Vassiljev. Kastist väljas" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2019 "Mees muinasjutust. Toomas Edur" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Lisavõtete operaator
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm B-kaamera operaator
2017 "Merivälja" Teleseriaal Operaator
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Operaator
2017 "Täideviija" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Habras maailm" Dokumentaalfilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm