Avaleht

Madis Reimund

Madis Reimund

Operaator Madis Reimund on sündinud 23. veebruaril 1989 Kaius Raplamaal. Haridusteed alustas Kaiu Põhikoolis, lõpetanud Rapla Vesiroosi Gümnaasiumi ja Rapla Muusikakooli löökpillide erialal. Magistrikraad Balti Filmi- ja Meediakoolist, mille lõpetas 2016. aastal operaatori erialal. Töötab põhiliselt dokumentaalžanris. 2018. aastal pälvis parima teleoperaatori EFTA.

 

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Lydia" Dokumentaalfilm Operaator
2022 "Sellest saab meie suvi" Dokumentaalfilm Operaator
2021 "Paradiis" Dokumentaalfilm Operaator
2021 "Pärand. Anu Raud" Dokumentaalfilm Drooni operaator
2021 "Päris Rannap" Dokumentaalfilm Operaator
2020 "Islam Eesti südames" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2020 "Kevad" Mängufilm Idee autor
2019 "Ajakapslid" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Konstantin Vassiljev. Kastist väljas" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2019 "Mees muinasjutust. Toomas Edur" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm