Avaleht

Madis Reimund

Madis Reimund

Operaator Madis Reimund on sündinud 23. veebruaril 1989 Kaius Raplamaal. Haridusteed alustas Kaiu Põhikoolis, lõpetanud Rapla Vesiroosi Gümnaasiumi ja Rapla Muusikakooli löökpillide erialal. Magistrikraad Balti Filmi- ja Meediakoolist, mille on lõpetanud operaatori erialal. Töötab põhiliselt dokumentaalžanris.

 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kastist väljas. Konstantin Vassiljev" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2019 "Mees muinasjutust. Toomas Edur" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm B-kaamera operaator
2017 "Merivälja" Teleseriaal Operaator
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Operaator
2017 "Täideviija" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Habras maailm" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal Operaator
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Valgustaja
2016 "Sihtpunkt - olla õnnelik" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm