Avaleht

Katariina Aule

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Rotimürk" Tudengifilm Režissööri I assistent
2019 "Eugen" Tudengifilm Režissöör
2019 "Karm liin" Tudengifilm Režissööri assistent
2019 "Maalietüüd" Tudengifilm Režissöör
2019 "Shopping" Tudengifilm Režissöör
2019 "Vanamehe film " Animafilm Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
Nukutegija
2019 "Värvid must-valgel" Tudengifilm Režissööri II assistent
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Nukutegija
Dekoratsioonide valmistaja
2016 "Tühi ruum" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm