Avaleht

Helen Räim

Helen Räim

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sinine" Mängufilm Tootmisjuht
2019 "Janu" Tudengifilm Produtsent
2019 "Külaline" Tudengifilm Produtsent
2019 "Valvuri evolutsioon" Tudengifilm Režissööri I assistent
2018 "Marta" Tudengifilm Režissööri I assistent
2018 "Muusa" Tudengifilm Produtsent
2018 "Tagasilükatud" Tudengifilm Tootmisassistent
2017 "Aeg kasvab läbi me luudest" Tudengifilm Produtsent
Režissööri I assistent
2017 "Intervjuu Piret Tibbo-Hudginsiga" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2017 "Säde" Tudengifilm Produtsendi assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm