Avaleht

Dora Lall

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "-44%" Tudengifilm Stsenaariumi toimetaja
2020 "Koduigatsus" Tudengifilm Kunstniku assistent
2020 "Kuiv maa" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2019 "Karm liin" Tudengifilm Kunstniku assistent
Ehitaja
2019 "Pappnägu" Tudengifilm Kunstniku assistent
2019 "Valvuri evolutsioon" Tudengifilm Režissöör
2019 "Värvid must-valgel" Tudengifilm Kunstniku assistent
2019 "Zoro" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2018 "Marta" Tudengifilm Klapp
2018 "Õnne soovime mul" Tudengifilm Režissöör
2017 "9mm" Tudengifilm Klapp
2017 "Aeg kasvab läbi me luudest" Tudengifilm Režissöör
2017 "Intervjuu Vallo Kepiga" Tudengifilm Produtsent
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm