Avaleht

Kaupo Muuli

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "-44%" Tudengifilm Monteerija
2020 "Cerberus" Mängufilm Monteerija
2020 "Mu kallid laibad" Tudengifilm Monteerija
2020 "Sinine" Mängufilm Monteerija assistent
2019 "Janu" Tudengifilm Järjepidaja
2019 "Karm liin" Tudengifilm Monteerija
Ehitaja
DIT
2019 "Külaline" Tudengifilm Järjepidaja
2019 "Omakohus" Tudengifilm Monteerija
2019 "Pappnägu" Tudengifilm Järjepidaja
2019 "Pärandus" Tudengifilm Järjepidaja
2019 "Reiv" Tudengifilm Järjepidaja
Monteerija assistent
2019 "Valvuri evolutsioon" Tudengifilm Monteerija
2018 "Marta" Tudengifilm Monteerija assistent
2018 "Muusa" Tudengifilm Operaatori I assistent
2018 "Õnne soovime mul" Tudengifilm Graafiline disainer
2018 "Penikoorma kaugusel" Tudengifilm Monteerija
2018 "Sõlm" Tudengifilm Monteerija
2017 "Aeg kasvab läbi me luudest" Tudengifilm Monteerija assistent
2017 "Intervjuu Virve Laevaga" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2017 "Kodutee" Tudengifilm Monteerija assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm