Avaleht

Kaspar Erik Lind

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Alljumalad" Mängufilm Ehitaja
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Kunstniku assistent
2020 "Sinine" Mängufilm Kunstniku assistent
2019 "Ian" Tudengifilm Helirežissöör
2019 "Karm liin" Tudengifilm Ehitusmeister
2019 "Need teod süüdistavad" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2019 "Omakohus" Tudengifilm Helirežissöör
Ehitusmeister
2019 "Väljapääs" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2019 "Valvuri evolutsioon" Tudengifilm Ehitusmeister
2019 "Värvid must-valgel" Tudengifilm Helirežissöör
2018 "Muusa" Tudengifilm Helioperaator
2018 "Nokturn" Tudengifilm Helirežissöör
2017 "9mm" Tudengifilm Helioperaatori assistent
2017 "Igatsused" Tudengifilm Poomioperaator
2017 "Intervjuu Olev Remsuga" Tudengifilm Produtsent
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm