Avaleht

Mart Raun

Operaator ja režissöör Mart Raun on sündinud 14. mail 1984. Lõpetas 2002 Tallinna Kunstigümnaasiumi ja asus seejärel õppima Tallinna Ülikoolis kunstiõpetuse erialal. 2003 vahetas eriala ning lõpetas 2007 Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli bakalaureusekraadiga operaatori ja režissööri erialal. Filmitöö kõrval tegutseb ka vabakutselise storyboard-kunstnikuna.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kütt " Dokumentaalfilm Pilditöötleja
2018 "Viimane vürst" Dokumentaalfilm Pilditöötleja
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Operaator
Värvimääraja
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Fotograaf
2017 "Nõukogude hipid" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Operaator
2016 "Viimane lend" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2014 "Kahe maailma vahel" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Värvimääraja
2014 "Meedik" Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2013 "Puberteet" Tudengifilm Valgusmeister

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm