Avaleht

Maarja Johanna Mägi

Avaleht

Maarja Johanna Mägi

Maarja Johanna Mägi

Näitleja Maarja Johanna Mägi on sündinud 24. märtsil 1997. aastal Tartus. Ta on lõpetanud Tartu Jaan Poska gümnaasiumi. 2020. aastal lõpetas Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXIX lennu (juhendajad Anu Lamp ja Elmo Nüganen). 2019 aastal pälvis ta Voldemar Panso  preemia, mida antakse EMTA lavakunstikooli eeskuju väärivale ja perspektiivikale üliõpilasele. Alates 2020. aastast Vanemuise teatri näitleja. Filminäitlejana debüteeris apteekri naise rollis filmitriloogias „Apteeker Melchior“ (režissöör Elmo Nüganen), mis esilinastus 2022. aastal.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Apteeker Melchior" Mängufilm Gerke
2022 "Hüvastijätt" Tudengifilm Mari
2020 "Saadetised" Tudengifilm
2019 "Janu" Tudengifilm Baaridaam
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Episoodiline roll

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm