Avaleht

Toomas Raudam

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2004 "Reporter" Dokumentaalfilm Teksti autor
2001 "Head käed" Mängufilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
1993 "Emil" Dokumentaalfilm Stsenarist
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Tõlkija
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
1989 "Inimene, keda polnud " Mängufilm Stsenarist
Tõlkija
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Toimetaja
1982 "Corrida" Mängufilm Toimetaja
1981 "Nukitsamees " Mängufilm
Muusikafilm
Toimetaja
1980 "31. osakonna hukk II jagu" Mängufilm Toimetaja
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilm Toimetaja
1979 "31. osakonna hukk I jagu" Mängufilm Toimetaja
1979 "Hukkunud Alpinisti hotell " Mängufilm Toimetaja
1979 "Kõrboja peremees " Reklaamfilm Toimetaja
1979 "Kõrboja peremees " Mängufilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm