Avaleht

Toomas Raudam

Toomas Raudam

Kirjanik Toomas Raudam on sündinud 21. juulil 1947 Paides. Lõpetas 1966 Paide Keskkooli ja õppis seejärel Tartu Ülikoolis inglise filoloogia erialal. On töötanud ka Tallinnfilmis mängufilmide toimetajana (1977-1983).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2004 "Reporter" Dokumentaalfilm Teksti autor
2001 "Head käed" Mängufilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
1993 "Emil" Dokumentaalfilm Stsenarist
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Tõlkija
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
1989 "Inimene, keda polnud " Mängufilm Stsenarist
Tõlkija
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Toimetaja
1982 "Corrida" Mängufilm Toimetaja
1981 "Nukitsamees " Mängufilm
Muusikafilm
Toimetaja
1980 "31. osakonna hukk II jagu" Mängufilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm