Avaleht

Helme Rattas

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1991 "Lend Singapuri" Dokumentaalfilm Direktor
1991 "Sagadi" Dokumentaalfilm Direktor
1989 "Eesti hällilaulud" Dokumentaalfilm Direktor
1989 "Kalapäev" Tudengifilm Kassiir
1989 "Meister" Mängufilm
1989 "Minu Virumaa" Dokumentaalfilm Direktor
1988 "Suvekaubandus" Dokumentaalfilm Direktor
1987 "Sulev Nõmmik " Dokumentaalfilm Direktor
1987 "Tants aurukatla ümber I jagu" Telemängufilm Direktor
1987 "Tants aurukatla ümber II jagu" Telemängufilm Direktor
1987 "Võõrad öös" Muusikafilm Direktor
1986 "Õnnelind flamingo" Telemängufilm Direktor
1985 "Kevad südames" Muusikafilm
Telemängufilm
Direktor
1985 "Kivised oodid. Jaak Soans 1985 " Dokumentaalfilm Direktor
1985 "Kuidas metsa hõikad ..." Dokumentaalfilm Direktor
1985 "Miinus 192 meetrit" Dokumentaalfilm Direktor
1985 "Peadirigent" Dokumentaalfilm Direktor
1985 "Väike-Õismäe - rõngaslinn" Dokumentaalfilm Direktor
1984 "Eduard Vilde nimeline Tallinna Pedagoogiline Instituut" Dokumentaalfilm Direktor
1984 "Panen aga põsepuna palgele" Muusikafilm Direktor
1984 "Ringrada" Dokumentaalfilm Direktor
1984 "Täna õhtul ..." Dokumentaalfilm Direktor
1984 "Teine reaalsus" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Ehitaja" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Küljetuul" Telemängufilm Direktor
1983 "Kus kasvavad kivid" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Maa kivid" Populaarteaduslik film Direktor
1983 "On niisugune võimalus" Dokumentaalfilm Direktor
1982 "Aga kus me täna mängime?" Dokumentaalfilm Direktor
1982 "Arabella, mereröövli tütar " Mängufilm Tööline

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm