Avaleht

Jaana Ratas

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Surematu" Dokumentaalfilm Plakatikunstnik
2016 "Bonus track" Dokumentaalfilm Plakatikunstnik
2014 "Maastiku mustrid" Dokumentaalfilm Videograafika
2013 "Tulekahju paine" Dokumentaalfilm Videograafika
2011 "Teekond Araratile" Dokumentaalfilm Videograafika
2008 "Muskusveise tagasitulek" Populaarteaduslik film Videograafika
2008 "Otepää püss" Dokumentaalfilm Produtsent
Kujundaja
2006 "Middendorffi jälgedes" Dokumentaalfilm Kostüümikunstnik
Produtsendi assistent
2003 "Kaali saladus" Populaarteaduslik film Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm