Avaleht

Aivo Rannik

Operaator Aivo Rannik on sündinud 2. juulil 1984. aastal. Ta õppis 1991–2003 Paide Ühisgümnaasiumis, 2004–2006 Tallinna Teeninduskoolis koka erialal ning 2008–2011 Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis, kust sai bakalaureusekraadi operaatori erialal. Töötanud valgustaja ja operaatori assistendina nii mängu- ja dokumentaalfilmide kui ka telesaadete juures.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Lokaalsed linlased" Dokumentaalfilm Operaator
2022 "Põlvkond piiri taga" Dokumentaalfilm Operaator
2022 "Sellest saab meie suvi" Dokumentaalfilm Operaator
2021 "Nowtime" Dokumentaalfilm Operaator
2021 "Räägi ära" Dokumentaalfilm Operaator
2020 "Kratt" Mängufilm Valgustaja
2020 "Maakohus" Mängufilm Valgustaja
2020 "Üht kaotust igavesti kandsin" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Aasta täis draamat" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Kodumaa karjed" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm