Avaleht

Katri Rannastu

Katri Rannastu

Katri Rannastu on sündinud 7. märtsil 1981. aastal Tallinnas. Ta on õppinud 1999–2004 Tallinna Ülikoolis ajalugu, 2004 Hollandi Groningeni Riigiülikoolis kunstiajalugu ning 2004–2007 Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis filmirežiid. Alates 2007. aastast töötanud filmide monteerija, produtsendi ja režissöörina. Alates 2019. aastast õpetab filmirežiid Tartu Kõrgemas Kunstikoolis Pallas.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Pingeväljade aednik" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Monteerija
2020 "Unejutt koerale" Dokumentaalfilm Monteerija
Autor
2018 "Tuulte tahutud maa " Dokumentaalfilm Produtsent
Monteerija
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Monteerija
Helikujundaja
2016 "Õuemängud " Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Konnade tee" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Kajaka teoreem" Dokumentaalfilm Monteerija
Toimetaja
2009 "Vanamees ja põder" Tudengifilm Monteerija
Toimetaja
2008 "Lehelapse suvi" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm