Avaleht

Tiit Randla

vaata ka Tiit Kalinin

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Muutuv Läänemeri" Muud liigitused Stsenarist
2005 "Eesti kotkad" Dokumentaalfilm Konsultant
2005 "Kotkaseire Eestis" Dokumentaalfilm Konsultant
1989 "Eesti merikotkas" Populaarteaduslik film Stsenarist
1987 "Elutuli" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Konsultant
1987 "Metsluiged" Mängufilm Konsultant
1984 "Otsi loodusest liitlast" Dokumentaalfilm Konsultant
1983 "Euroopa naarits" Dokumentaalfilm Konsultant
1975 "Laulud kevadele" Animafilm Konsultant
1975 "Pesapaik " Dokumentaalfilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm