Avaleht

Rein Raidme

Rein Raidme

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1995 "Tallinna legendid" Animafilm Animaator
1990 "Naksitrallid" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1988 "Linn" Animafilm Kunstnik
1987 "Ramsese vembud III" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik-multiplikaator
1985 "Laululood" Animafilm Kunstnik
1984 "Härg" Animafilm Kunstnik
1984 "Naksitrallid I" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1983 "Põrgu" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1982 "Varastati auto" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik
1981 "Klaabu kosmoses" Animafilm Kunstnik-multiplikaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm