Avaleht

Marko Raat

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
2018 "Köögis" Dokumentaalfilm Režissöör
2015 "Fast Eddy vanad uudised" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2011 "Must kast" Dokumentaalfilm Režissöör
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Isa, Poeg ja Teatri Vaim" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2008 "Toomiku film" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2007 "Nuga " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2006 "Hea uus ilm" Dokumentaalfilm Toimetaja
2005 "F.F.F.F. läheb laiali" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Helirežissöör
2004 "Vali kord " Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Sviit kahele" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2001 "Kalamaja-puitlinna võimalus" Dokumentaalfilm Teksti autor
1999 "Esteetilistel põhjustel" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
1999 "Kass kukub käppadele: Pauli laululaegas" Mängufilm
1998 "Öine navigatsioon" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
1995 "McCulloc" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
1994 "Vari seinal" Tudengifilm
1993 "Merehaigus" Tudengifilm
1993 "Suflöör " Mängufilm Rekvisiitor Kontrabassist
1992 "Daam autos " Mängufilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm