Avaleht

Kristjan Pütsep

Produtsent Kristjan Pütsep on sündinud 11. veebruaril 1987 Tartus. Lõpetas 2005 Tartu Reiniku Gümnaasiumi. 2006 alustas õpinguid Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis produtsendi erialal.  

 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Jeesus näitab sulle teed kiirteele (tootmises)" Mängufilm Produtsent
2019 "Rain (tootmises)" Mängufilm Produtsent
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Eriefektid
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Eriefektid
2018 "Sirgala südamed " Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Pürotehnik
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Platsi administraator
Tootmisassistent
Eriefektid
2017 "November " Mängufilm Platsi administraator
Eriefektid
2017 "Sangarid " Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2016 "Bodom" Mängufilm Võttekohtade koordinaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm