Avaleht

Ivar Heinpalu

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Alljumalad" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2020 "Jõulud džunglis" Mängufilm Tootmiskoordinaator
2020 "Sinine" Mängufilm Kunstniku assistent
2020 "Viimased" Mängufilm Platsi administraator
2019 "Jeesus juhatab Sind kiirteele" Mängufilm Kunstniku assistent
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2019 "Kaevik" Tudengifilm Võttekohtade koordinaator
2019 "Karm liin" Tudengifilm Tootmisjuht
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Platsi administraator
2017 "Kodutee" Tudengifilm Võttekohtade koordinaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm