Avaleht

Rain Rannu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Kiik, Kirves ja Igavese Armastuse Puu" Mängufilm Produtsent
2020 "Kratt" Mängufilm Produtsent Konverentsist osavõtja
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2018 "Beqaa VR" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Ameerika suvi" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Drooni operaator
2015 "Kõige ilusam päev" Mängufilm Kaasprodutsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm