Avaleht

Rain Rannu

Iduettevõtja ja rahvusvahelist mobiilimaksete teenust pakkuva Fortumo asutaja Rain Rannu on oma põhitöö kõrvalt proovinud kätt ka filmitööstuses, tema huviks on filmi ja tehnoloogia ristumisteed ning puutepunktid. 2016. aastal valmis tal guerilla-meetodil mängufilm „Ameerika suvi“, 2018. aastal Eesti esimene virtuaalreaalsus-lühifilm “Beqaa VR”.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Kiik, Kirves ja Igavese Armastuse Puu" Mängufilm Produtsent
2020 "Kratt" Mängufilm Produtsent
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2018 "Beqaa VR" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Ameerika suvi" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Drooni operaator
2015 "Kõige ilusam päev" Mängufilm Kaasprodutsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm