Avaleht

Priit Pärn

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Briljantsuse demonstratsioon neljas vaatuses" Animafilm Monteerija
Stsenaariumi konsultant
2017 "Manivald" Animafilm Konsultant
2016 "Fatcula" Animafilm Stsenaariumi konsultant
2016 "Silmadeta jahimees" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Animaator
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Monteerija
2015 "Elu Herman H. Rott'iga" Animafilm Stsenaariumi konsultant
2015 "Õnnesoovid eakatele" Animafilm Juhendaja
2015 "Velodrool" Tudengifilm Juhendaja
2014 "Lendurid koduteel" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
Animaator
Tüübikunstnik
Kaadripaigutus
2014 "Must stsenaarium" Animafilm Stsenaariumi konsultant
Konsultant
2014 "Põhjatäht" Animafilm Stsenarist
2014 "Teisel pool metsa" Animafilm Konsultant
2013 "XYZtopia" Animafilm Stsenaariumi konsultant
2011 "Eine murul" Animafilm Monteerija
Juhendaja
2011 "Kärbeste veski" Animafilm Produtsent
Monteerija
Juhendaja
2009 "Krokodill" Animafilm Stsenaariumi konsultant
2009 "Tuukrid vihmas" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
Kaadripaigutus
Foonikunstnik
Tüübikunstnik
Värvikunstnik
2008 "Elu ilma Gabriella Ferrita" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
Foonikunstnik
Animaator
Kaadripaigutus
Tüübikunstnik
Värvikunstnik
2007 "Ma kuklas tunnen..." Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
2007 "Must lagi" Animafilm Stsenarist
Kunstnik
2006 "Maraton" Animafilm Stsenaariumi konsultant
2006 "Pärlimees" Animafilm Stsenaariumi konsultant
2005 "Frank ja Wendy " Animafilm Stsenarist
Kunstnik
Foonikunstnik
2005 "Green Power" Animafilm Stsenarist
Kunstnik
Foonikunstnik
2005 "Hoop ühiskonna kuklasse" Animafilm Stsenarist
Kunstnik
Foonikunstnik
2005 "Jääkarude paraad" Animafilm Stsenarist
Kunstnik
Foonikunstnik
2005 "Vikerkaar" Animafilm Stsenarist
Kunstnik
Foonikunstnik
2004 "The Easy Writer" Animafilm Stsenarist
2003 "Hungerburger" Animafilm Stsenarist
Kunstnik
Foonikunstnik
2003 "Karl ja Marilyn" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
Värvikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm