Avaleht

Priit Pärn

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Jooks linnulaulu poole" Tudengifilm Juhendaja
2020 "Merevaatega tuba" Tudengifilm Juhendaja
2020 "Pole naljakas" Tudengifilm Juhendaja
2020 "Sa ei ole kiivi" Tudengifilm Juhendaja
2020 "Suutäis vett" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Aurora" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Dream Cream" Tudengifilm Juhendaja
2019 "EnLIGHTenment" Tudengifilm Monteerija
Juhendaja
2019 "Gorilla in the Washing Machine" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Hundipass" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Layers" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Liblikaefekt" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Memm Manja" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Oh Say Can You See?" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Sabaots mao suus, kes hammustab iseend sabast" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Vibration" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Zorg 2" Tudengifilm Juhendaja
2018 "300 g/m2" Tudengifilm Juhendaja
2018 "Briljantsuse demonstratsioon neljas vaatuses" Animafilm Monteerija
Stsenaariumi konsultant
2018 "Cante" Tudengifilm Monteerija
Juhendaja
2018 "Frank" Tudengifilm Juhendaja
2018 "In Between the Walls of Perception" Tudengifilm Juhendaja
2018 "Kontakt" Tudengifilm Monteerija
Juhendaja
2018 "Sounds Good" Tudengifilm Juhendaja
2017 "Manivald" Animafilm Konsultant
2017 "Moulinet" Tudengifilm Juhendaja
2016 "Fatcula" Animafilm Stsenaariumi konsultant
2016 "Silmadeta jahimees" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Animaator
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Monteerija
2015 "Elu Herman H. Rott'iga" Animafilm Stsenaariumi konsultant

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm