Avaleht

Priit Pärn

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Room with a Sea View" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Aurora" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Dream Cream" Tudengifilm Juhendaja
2019 "EnLIGHTenment" Tudengifilm Monteerija
Juhendaja
2019 "Gorilla in the Washing Machine" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Hundipass" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Layers" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Liblikaefekt" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Memm Manja" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Oh Say Can You See?" Tudengifilm Juhendaja
2019 "The Piece of Tail in the Mouth of the Snake That Bites Its Own Tail" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Vibration" Tudengifilm Juhendaja
2019 "Zorg 2" Tudengifilm Juhendaja
2018 "300 g/m2" Tudengifilm Juhendaja
2018 "Briljantsuse demonstratsioon neljas vaatuses" Animafilm Monteerija
Stsenaariumi konsultant
2018 "Cante" Tudengifilm Monteerija
Juhendaja
2018 "Frank" Tudengifilm Juhendaja
2018 "In Between the Walls of Perception" Tudengifilm Juhendaja
2018 "Kontakt" Tudengifilm Monteerija
Juhendaja
2018 "Sounds Good" Tudengifilm Juhendaja
2017 "Manivald" Animafilm Konsultant
2017 "Moulinet" Tudengifilm Juhendaja
2016 "Fatcula" Animafilm Stsenaariumi konsultant
2016 "Silmadeta jahimees" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Animaator
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Monteerija
2015 "Elu Herman H. Rott'iga" Animafilm Stsenaariumi konsultant
2015 "Õnnesoovid eakatele" Animafilm Juhendaja
2015 "Velodrool" Tudengifilm Juhendaja
2014 "Lendurid koduteel" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
Animaator
Tüübikunstnik
Kaadripaigutus
2014 "Must stsenaarium" Animafilm Stsenaariumi konsultant
Konsultant

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm