Avaleht

Maria Kriisa

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Days Without" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2021 "Leidsin" Tudengifilm Kostüümikunstniku assistent
2021 "Mälu püsivus" Tudengifilm Kostüümikunstniku assistent
2019 "Pugeja" Tudengifilm Produtsent
2018 "Maakler" Tudengifilm Kunstnik
2017 "Meeled" Tudengifilm Režissööri I assistent
2017 "Mesinädalad" Tudengifilm Produtsendi assistent
2016 "Lugu sellest, kuidas ..." Tudengifilm Rekvisiitor
2016 "Short and fiction" Tudengifilm Produtsent
2016 "Snegurochka (Lumeneiu)" Tudengifilm Tegevprodutsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm