Avaleht

Heino Kalm

Heino Kalm

Filmis „November“ Rehepappi mängiv Heino Kalm peab tavaaelus hambatehniku ametit ning on tuntud ka pilli- ja elumehena.

Tema kohta:
http://www.ohtuleht.ee/788526/join-27aastaselt-murki-aga-mind-saadeti-teisest-ilmast-tagasi-inimeste-tervist-taastama-
Allkivi, K. (2017). "Jõin 27aastaselt mürki, aga mind saadeti teisest ilmast tagasi inimeste tervist taastama". Õhtuleht, 18. veebr, lk 14-15, ill.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Orava kõrtsiline 2
2018 "Maakler" Tudengifilm Kaarel Tähepõld
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Külaelanik
2017 "November " Mängufilm Sander
2017 "Ülalpeetav" Tudengifilm Kaarel Tähepõld
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm