Avaleht

Sander Põldsaar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Oh Say Can You See?" Tudengifilm Helikujundaja
2019 "Vanamehe film " Animafilm Kunstnik
2018 "Hukule määratud" Animafilm Monteerija
Helikujundaja
Komposiit
2015 "Velodrool" Tudengifilm Helirežissöör
2014 "Teisel pool metsa" Animafilm Helilooja
Monteerija
Pilditöötleja
2012 "Allveelennud" Mängufilm Animaator
Värvimääraja
2011 "Kärbeste veski" Animafilm Helilooja
Monteerija
Dekoratsioonide valmistaja
2010 "Phobos " Mängufilm Dekoratsioonide valmistaja
2008 "Silla alla" Tudengifilm Kunstnik
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Abitööline

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm