Avaleht

Stina Tiigimäe

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Armastusest" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2019 "Väljapääs" Tudengifilm Produtsent
2018 "Homme" Tudengifilm Kunstnik
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Animaator
Nukutegija
Dekoratsioonide valmistaja
2018 "Marta" Tudengifilm Produtsent
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Dekoratsioonide valmistaja
2017 "Impromptu" Tudengifilm Kunstnik
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Kunstnik
2017 "Vormindus" Tudengifilm Kunstnik
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm