Avaleht

Mati-Jüri Põldre

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Komisjoni liige
2015 "Terapeut" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2014 "Koguja" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2007 "Georg " Mängufilm Stsenarist
1997 "Õpetaja" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1996 "Keisrilõige" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1995 "Mineviku heli" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1993 "Antsla. Sügis 1993" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
1989 "Süda ei põle ära" Dokumentaalfilm Operaator
1988 "Kas oskame hoida ühte … I jagu" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1988 "Kas oskame hoida ühte … II jagu" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1988 "Suvekaubandus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1987 "Heidikud" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1987 "Koolioperett" Dokumentaalfilm Režissöör
1986 "Karussell" Dokumentaalfilm Režissöör
1986 "Spordilinn Pärnu" Dokumentaalfilm Režissöör
1986 "Tallinna karneval" Muusikafilm Režissöör
Operaator
1985 "Kevad südames" Telemängufilm
Muusikafilm
Režissöör
Operaator
1985 "Peadirigent" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1985 "Väike-Õismäe - rõngaslinn" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1983 "Järvelinn Viljandi" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1983 "Teatridirektor" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1983 "Võõras mure " Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1982 "Carl Robert Jakobson" Dokumentaalfilm Režissöör
1982 "Šlaager " Mängufilm
1982 "Soomahl" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1981 "Laanekuningad " Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1981 "Olümpiatuli Tallinnas" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1981 "Salme" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm